Smeštajni kapaciteti

Daleko od ljudi i gradske buke, prirodni biser „Kapetna Mišin breg“ može da bude dobar izbor svima koji požele da nekoliko dana predahnu od „blagodeti“ urbanog života i da se dobro odmore uz miris procvalog voća, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja. Priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju ili rekreaciju po sopstvenoj meri uz nezaboravan pogled na Đerdapsku klisuru, mogu pronaći baš na ovom mestu.

Eko-etno kompleks „Kapetan Mišin breg“ raspolaže sa dve ugodne male kuće. Sve sobe su ukusno nameštene i predstavljaju toplu kombinaciju prirode i udobnosti. U ponudi su dve dvokrevetne sobe sa zasebnim i tri sobe sa zajedničkim kupatilom. Svaka soba ima SAT-TV i Wi-Fi.
U okviru kompleksa, nalazi se prostor u uređenom dvorištu za kampovanje uz upotrebu toaleta i tuš kabina.

Cenovnik smeštaja:

Noćenje sa doručkom: 1.500 dinara / 12€

Polupansion: 2.000 dinara / 16€

Pun pansion: 2.500 dinara / 20€

PONUDA ZA BAJKERE

Na proputovanju kroz Srbiju, svratite do nas, odmorite se i prenoćite! Imaćete obezbeđeno mesto za parkiranje motora sa fizičkim nadzorom.

Noćenje u sobi sa besplatnim doručkom 1.200 din po osobi.

PONUDA ZA BICIKLISTE

U okviru kompleksa, nalazi se prostor u uređenom dvorištu za kampovanje uz mogućnost upotrebe Wi-Fi, toaleta i tuš kabina.

Korišćenje prostora za kampovanje sa upotrebom Wi-Fi, toaleta i tuš kabina sa uplaćenom večerom i doručkom od 1.200 dinara po osobi.